>>Klantevent 2019

Klantevent Smink Kok Lentink 2019

Maandag 25 november 2019 was het weer een drukte van belang bij Smink Kok Lentink accountants en belastingadviseurs op de Burgwal.
Deze maandagmiddag organiseerde het team van Smink Kok Lentink namelijk, alweer voor de zesde keer, het jaarlijkse Klantevent. Vele klanten en relaties kwamen naar de Burgwal voor aantrekkelijke en leerzame workshops en een uitstekend verzorgd buffet.

Na de ontvangst met koffie of thee en gebak, konden de klanten en relaties één van de workshops volgen.

Bart Bouter en Corine Post (advocaten bij Post & Bouter Advocaten Barneveld) gaven in de workshop ‘Wet Arbeidsmarkt in Balans. Bent u voorbereid?’ een verhelderende uitleg, waar je als werkgever allemaal rekening mee moet houden inzake de wetswijzigingen aangaande de WAB. Deze wet voert ingrijpende wijzigingen door in onder andere het ontslagrecht, regels inzake transitievergoeding, proef ketenregeling en flexibele arbeid.

Gert-Jan van Hierden nam de relaties mee in de wereld van digitaal boekhouden en de voordelen hiervan. De aanwezigen kregen uitleg inzake het scan- en herkenprogramma Basecone, om dit zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken en om alles uit dit programma te kunnen halen.

Na afloop van deze informatieve workshops, was het tijd voor de inwendige mens. De kelder van het kantoorpand werd omgetoverd tot ‘bruin café’, alwaar de klanten en relaties konden genieten van een zeer uitgebreid buffet. Hier werd nog nagepraat over de workshops en werden onderlinge banden versterkt. De enthousiaste reacties en de ontspannen gezellige sfeer, maakten het Klantevent van Smink Kok Lentink wederom tot een succes, dat duidelijk in een behoefte voorziet.