>>Ik hoef maar te bellen en het wordt perfect ger...

Ik hoef maar te bellen en het wordt perfect geregeld | Karel Huygen, transport

Ik hoef maar te bellen en het wordt perfect geregeld

Karel Huygen, transport

Begin 2015 zijn net weer twee nieuwe vrachtwagens besteld. A.J. Huygen Transport is al meer dan 50 jaar een gezond familiebedrijf in Bunschoten. Ruim dertig jaar geleden nam zoon Arjan Huygen het bedrijf van zijn vader over en inmiddels zit de volgende generatie, Karel Huygen, ook al in het transportbedrijf. Vroeger liet het bedrijf de administratie doen door Hedu. Met Hedu zijn ze meegegaan naar wat inmiddels Smink Kok Lentink is.

Advies over instappen in bedrijf

Karel Huygen is tevreden: ‘Als iets goed is, is ‘t goed. Daar zeuren we niet over en dan heb je geen reden om te switchen. Het personeel zit daar ook al jaren en daardoor weten ze wie we zijn. Dat geeft vertrouwen. Toen ik in het bedrijf stapte gaf Erik Smink advies over wat de mogelijkheden waren. Bijvoorbeeld een VOF of toch een bv. Ik heb gekozen voor een bv en dat hebben ze vervolgens goed geregeld. Ze maakten zelfs een hele presentatie om de hele constructie duidelijk uit te leggen aan mijn broer en zus.’

Goed geregeld

Smink Kok Lentink doet voor de holding en de bv’s van Huygen de loonadministratie, kwartaalcijfers, jaarrekening en balansbespreking, en de belastingaangiftes. Huygen: ‘Ik hoef maar te bellen en het wordt perfect geregeld.