>Over ons

Lokaal accountantskantoor in Bunschoten-Spakenburg

Een lokaal kantoor is in onze visie een kantoor met medewerkers die hun klanten kennen. Zo staan we, net als de meeste ondernemers in de regio, vroeg op. Vanaf 6 uur zijn we bereikbaar en kunt u zonder afspraak bij ons naar binnen lopen voor een kop koffie met advies.

Gedreven adviseurs

Bij Smink Kok Lentink houden we van ons vak en staan we klaar voor onze klanten. Veel van onze medewerkers werken al jaren bij ons. Er is ruimte voor eigen ontwikkeling en collegialiteit. Wij bouwen in de loop van de tijd een stevige vertrouwensband met onze klanten op. Dat komt uw bedrijf ten goede en geeft ons voldoening in ons werk.

Altijd actueel

De wereld van wet- en regelgeving is constant in beweging. Onze adviseurs houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de mogelijke gevolgen voor uw bedrijf. We nemen regelmatig contact met u op en u kunt ons bellen, mailen of een berichtje sturen met uw vraag. Het antwoord krijgt u zo mogelijk direct of binnen afzienbare tijd.

Inzicht in uw administratie

Het is voor ons vanzelfsprekend dat u op ieder willekeurig moment inzicht hebt in uw administratie. Wij zorgen dat uw administratie is bijgewerkt en verstrekken de cijfers direct, zodat u snel inzicht hebt en kunt schakelen.

Samenwerking met Lentink

Smink Kok werkt nauw samen met Lentink accountants. Deze samenwerking geeft ons toegang tot de expertise die we nodig hebben voor groeiende bedrijven. Hoe groter uw bedrijf wordt, hoe meer u moet voldoen aan specifieke regelgeving.

Alle specifieke kennis hebben we nu beschikbaar. Hierdoor blijft u verzekerd van snel en goed onderbouwd advies.

Wanneer komt u bij ons sparren?